Uppdatering


Ville än en gång bara säga att vi blir jätteglada över den fina responsen hos er! Tack tack tack! Det är så himla kul att veta att ni gillar det. (Vi önskar också att ni alla hade kunnat komma!)

Hej alla nya


Tack vare att vi idag är med på förstasidan på blogg.se så har det trillat in lite nytt folk hit till bloggen! Vi blev otroligt glada när vi såg att vi var med och ännu gladare blir vi för de nya besökarna.

Med de nya besökarna har det kommit lite frågor angående Klädcaféet så vi tänkte förklara.

Klädcaféet är alltså ett event vi har anordnat två gånger där vi säljer secondhandkläder/skor/väskor (vi har även sålt ekologiska tygkassar som Masugn handtryckt) som vi handplockat. Vi har anordnat eventet på Café peace & love i Borlänge (där vi är hemmahörande) då vi tyckte att det kunde vara kul att kombinera shopping+fika+att umgås. Vi tyckte att det fanns så lite att göra i Borlänge stad (om man bortser från peace & love-veckan) så vi tog det i egna händer och anordnade något som vi själva gillar, men även något som vi känner är uppskattat av andra.

Då detta är något vi brinner för och har lagt ner 100 procent i blev vi väldigt glada att det gick så bra och var så uppskattat av andra, och vi kommer försöka anordna detta fler gånger. Det vi sålt är plockat hos Röda korset och Emmaus och pengarna går också tillbaka dit, till välgörenhet, och just för att eventet är ideellt har vi kunnat ha så pass bra priser.

vi ses imorgon kl 18-20 på café peace & love!
















skor


väska




torsdagens plagg









Han: Stickade tröjan, skorna
Hon: Blusen, skorna

onsdagens plagg









Jeansskjorta, shorts

grön mockajacka


herrskor


damer och herrar

Jeansjacka och skinnskor
T-shirt, kavaj, väska

för herrarna


Ikväll, om vädret tilllåter utomhusfotografering, kommer det komma upp lite mer plagg för män. Stay tuned!

mörkbruna kängor, man


bruna skor, man


ljust gul stickad tröja (fin över skjorta)


vit skjorta med kort ärm


mörkblå blus med krage


väldigt goda nyheter


Hej!

Café peace & love har nu fått fullständiga rättigheter så nu kan ni komma på tisdag och njuta av rött, vitt, rose och öl! Kom och inled peace & love-veckan med skönt häng på uteserveringen!

något att promenera i


take a walk in my shoes

Herrskor, TEN POINTS

de röda tonerna


rosor är röda och du lika så


FÖR HERRARNA

Skor i storlek 44.



Mockajacka.


FÖR DAMERNA

Skor i strl 37.

Svart väska.

Gul tröja storlek S.

en jeansjacka


2011 06 11

Två par skor (som om det inte syns)

KLÄDCAFÉ nr2!


Hej!


Eftersom att förra gången blev en succe, och eftersom att det är så efterfrågat, så tänker vi köra ett till Klädcafé redan under tisdagskvällen under Peace and Love-veckan!

Precis som förra gången så är det Röda Korset och Emmaus som sponsrar med kläder, skor, väskor med mera.

Kom till cafét klockan 18-20 och shoppa handplockade, unika plagg till väldigt låga priser, samtidigt som ni kan köpa och njuta av en kaffe, kaka eller öl till tonerna av Fred+Johns musik!



Vi vill också tacka till alla som kom förra gången! Ni gjorde oss verkligen lyckliga och det är kul att se att det finns så mycket människor som är engagerade och intresserade av detta!


TACK VARE ER ALLA BLEV DET SÅ BRA


BILDER FRÅN EVENTET


UPPDATERING FRÅN CAFÉET

Det har har bara gått två timmar och vi har redan sålt hur mycket som helst! Det är så kul att ni kommer! Fortsätt komma, än har vi öppet länge!
Det kommer mer bilder under dagen!

I fixartaget.


RSS 2.0